100 % uforpligtende og omkostningsfrit for dig

Få uforpligtende tilbud og find den bedste rejseforsikring

KUN ANERKENDTE SELSKABER

  • De forsikringer, du bør have

    Hvis der opstår en ulykke, er der nogle forsikringer, som du ikke har råd til at undvære, da det kan have store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, indboforsikring og bilforsikring er forsikringer, du bør prioritere, mens ansvarsforsikringen på en bil er påkrævet ved lov. Vi råder dig også til at se nærmere på fordelene ved en ulykkesforsikring og en rejseforsikring.

  • Sådan får du billigere forsikring:

    Forsikring kan hurtigt blive dyrt, men det er en tryghed, du skal have råd til. Men når det er sagt, er der nogle tricks, du bør overveje for at få endnu billigere forsikring. Der er selvrisiko, samlerrabatter og tjekke priser på flere selskaber. Hvis du har råd til det, vil du måske have en højere selvrisiko. Derefter vil forsikringspræmien også blive lavere. Tjek, om du kan få samlerabat ved at samle alle dine forsikringspolicer på ét sted. Sidst men ikke mindst, brug en sammenligningstjeneste for at lade forsikringsselskaberne konkurrere om dig.

Tilbagemelding fra brugere
  • en super nem måde at hente tilbud! de fleste ringede inden for 2 dage, så alt ialt en rigtig god side. vender klart tilbage igen.

    Patrick Andersen/Stevns
  • God og nem måde at danne sig et overblik over ens muligheder når man skal tegne forsikringer

    Jesper Larsen/København
  • god service

    Sarah Olsen/Næstved

Find den billigste rejseforsikring

At have en god rejseforsikring er din sikkerhed, når du rejser. Uanset hvor du skal hen, er en rejseforsikring god at have med sig. En god rejseforsikring dækker lægebehandling og hospitalsophold i udlandet, tyveri, ulykker og store forsinkelser på selve rejsen. 

Antallet af billige rejseforsikringer er steget kraftigt gennem årene. Det betyder, at du sandsynligvis har en rejseforsikring i dag. Spørgsmålet er, om du får dækket det, du har brug for - til den bedste pris. Har du ikke en rejseforsikring allerede, kan du til en ganske billig pris finde en god rejseforsikring, som dækker dine behov og giver dig ekstra tryghed på rejsen.

Bliv klogere på, hvordan du finder den billigste rejseforsikring med den bedste dækning lige her.

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en sikring af dig, når du rejser, i tilfælde af at der sker uheld på ferien, eller hvis du bliver akut syg. Den sørger for, at din ferie ikke lige pludselig bliver overvældende dyr, fordi du selv skal betale for behandling i udlandet og eventuelt uventet hjemtransport.

En rejseforsikring dækker dig, uanset om du rejser ganske tæt på de danske grænser, eller om du rejser om på den anden side af kloden. Vær dog opmærksom på det geografiske område, som din rejseforsikring dækker, hvis du rejser mod atypiske rejsedestinationer. Ofte dækker rejseforsikringen eksempelvis ikke i krigszoner eller på ekspeditioner såsom Arktis, rejser på indlandsisen og lignende.

Der findes forskellige typer af rejseforsikringer, hvorfor du bør kunne finde en, der passer perfekt til dine rejsebehov. Generelt er rejseforsikringen en af de forsikringer, som nærmest ikke kan svare sig at spare væk. I forhold til den relativt lave pris, som du kan finde rejseforsikringer til, er der meget værdi at hente, hvis man - mod forhåbningen - skulle få behov for forsikringen.

Rejseforsikring og det blå sygesikringskort

Mange tror fejlagtigt, at det blå EU-sygesikringskort svarer til en slags rejseforsikring, når man rejser i EU-lande samt Norge, Island, Storbritannien, Schweiz og Liechtenstein. 

Dette er dog ikke korrekt.

Det blå sygesikringskort er nemlig ikke en erstatning for en privat rejseforsikring. Det blå sygesikringskort giver ‘kun’ ret til samme behandling som de lokale, hvis du har brug for behandling hos læge eller hospitalsvæsenet. Det vil altså sige, at hvis du kommer til skade i et land, hvor der er egenbetaling i sundhedsvæsenet, vil du også skulle stå for samme egenbetaling, hvis du udelukkende har det blå sygesikringskort. Og sådan en hospitalsregning kan altså hurtigt blive stor, skulle vi hilse og sige.

Derfor er et blåt sygesikringskort altså ingen garanti for gratis behandling, hvis du kommer til skade i Europa. Det er bl.a. også derfor, at Udenrigsministeriet anbefaler, at du tegner en privat rejseforsikring, når du rejser udenfor Danmarks grænser.

Læs mere om rejseforsikring på rejser i Europa lige her 

Hvis man rejser i Europa, kan man, afhængigt af ens risikovillighed, godt klare sig med det blå sygesikringskort. Rejser du uden for Europas grænser, er det dog forbundet med en meget stor risikovillighed, hvis man vælger at rejse uden rejseforsikring. For her kan det blå sygesikringskort altså ikke hjælpe dig, og rejser du uden rejseforsikring, er du rigtig dårligt stillet, hvis du kommer til skade eller bliver akut syg.

Læs mere om rejseforsikring på rejser uden for Europa lige her

Hvad dækker en rejseforsikring?

Hvordan en rejseforsikring helt præcist dækker, afhænger selvfølgelig af, hvordan den enkelte forsikring er strikket sammen. Typisk vil der dog være nogle helt faste punkter, som alle rejseforsikringer på markedet indeholder.

Herunder er de ting, som en rejseforsikring typisk vil dække:
 

  • Sygdom

  • Syge- og hjemtransport

  • Sygeledsagelse

  • Tilkaldelse

  • Hjemkaldelse

  • Forsinkelse

  • Forsinkelse på rejsen

  • Forsinket fremmøde

  • Forsinket bagage

  • Afbestilling

  • Ødelagt ferie

Læs mere om hvordan en rejseforsikring dækker lige her

De forskellige typer - Find den bedste rejseforsikring til dine behov

Når du skal vælge den bedste rejseforsikring til dine behov, er det vigtigt at vide, hvilke forskellige typer af rejseforsikring der findes, samt hvad de hver især indeholder. Herunder vil du se en kort gennemgang af de mest almindelige typer af rejseforsikringer
 

  • Årsrejseforsikring

  • Enkeltrejseforsikring

  • Ungdomsrejseforsikring

  • Studierejseforsikring

  • Kreditkort med rejseforsikring

  • Udvidet rejseforsikring, også kalder "super"

Årsrejseforsikring

En årsrejseforsikring er den billigste rejseforsikring til dig, der rejser flere gange om året. En årsrejseforsikring dækker dig nemlig på alle rejser i ét år - dog må hver rejse højst være af 30 dages varighed. Regner du med at have flere rejser på et år, kan det altså hurtigt betale sig med en årsrejseforsikring.

Prisen på en årsrejseforsikring afhænger af flere faktorer. For eksempel hvor stor en forsikringssum du ønsker, hvad du gerne vil have dækket og om forsikringen skal gælde i Europa eller i hele verden.

Enkeltrejseforsikring

En enkeltrejseforsikring er et glimrende valg, hvis du har en god idé om, at du kun skal på én rejse i løbet af de næste 12 måneder. Det kan dog også være det oplagte valg, hvis du skal på rejser med en varighed på mere end 30 dage, hvor en årsrejseforsikring ikke dækker. Med en enkeltrejseforsikring vælger du blot ankomst- og afrejsedag, og så er du dækket i den periode. Perioden kan være alt fra et par dage og helt op til 24 måneder.

Ungdomsrejseforsikring

Unge har mulighed for en særligt billig rejseforsikring. For flere forsikringsselskaber tilbyder en billig rejseforsikring i form af rabatter til unge - gerne helt op til 20 procent. Det gælder, alt afhængig af forsikringsselskaberne, for unge op til 36 år.

Som ung har du også mulighed for at få det, der hedder en ungdoms-forsikringspakke. Det betyder, at du får rejse-, indbo- og ulykkesforsikring i én og samme forsikring.

Studierejseforsikring

Hvis du skal studere i udlandet, er det en god ide at tegne en studierejseforsikring. Det er en forsikring, der dækker dig både på studiet og i fritiden. Undersøg dog, om du allerede er dækket ind under en ungdomsrejseforsikring.
 

En studierejseforsikring dækker udgifter i forbindelse med afbrudt studie på grund af sygdom eller ulykke. Du kan også få mulighed for at komme i telefonisk kontakt med en dansktalende læge.
 

Vær særligt opmærksom på, at du er korrekt dækket ind, hvis du skal studere i USA. Her kræver de fleste uddannelsesinstitutioner, at du er forsikret – og det kan blive ekstremt dyrt at blive alvorligt syg i USA, hvis du ikke har den rette rejseforsikring.

Læs mere om forsikring i forbindelse med studierejser lige her

Kreditkort med rejseforsikring

Kreditkort fra nogle kreditkortselskaber - f.eks. Mastercard - tilbyder ikke bare billig rejseforsikring - men gratis rejseforsikring. Her skal du være opmærksom på, hvornår forsikringen gælder, da kreditkortudbyderen ofte har andre vilkår end mange selskaber.

Normalt er du ikke dækket, med mindre 50 procent af rejseomkostningerne er betalt med kreditkortet.

Udvidet rejseforsikring, også kalder "super"

Hvis du ikke ønsker at tage nogle risici, når du er afsted, kan du vælge at dække dig yderligere. Tilvalgsdækninger kan for eksempel være:
 

  • Forsikring af børn, børnebørn og oldebørn, som er med på rejsen.

  • Skirejseforsikring. Du skal have en særskilt forsikring, hvis du skal på skiferie.

  • Dækning af tilskadekomst i forbindelse med farlig sport. Det kan være alt fra dykning, klatring, rafting, kampsport og bungee jump.

Hvad er den bedste rejseforsikring?

I jagten på den bedste rejseforsikring vil du finde mange sider, som mener at have svaret for dig. Bedst-i-test er dog ikke nødvendigvis et prædikat, som man kan bruge til specielt meget, da kravene til en god rejseforsikring - som med alle andre forsikringer - er ekstremt individuelle og kan variere meget fra person til person.

Derfor er det vigtigt at undersøge dækningen på de forskellige rejseforsikringer. På den måde får du et bedre indblik i, hvad de hver især tilbyder, og hvordan det stemmer overens med dine behov.

Disse behov er du også nødt til at klarlægge, inden du kan finde den bedste rejseforsikring. Du skal bl.a. overveje, hvor meget du kommer til at rejse de næste 12 måneder, hvor længe du vil være væk ad gangen og om du skal på nogle specielle typer ferie; såsom f.eks. skiferie der kan kræve en speciel type rejseforsikring.

Når du har gjort dette, kan du begynde at sammenligne rejseforsikringer og på den måde finde den, som er den bedste rejseforsikring til dine behov.

Hvad koster en rejseforsikring?

Prisen på en rejseforsikring afhænger selvfølgelig af type, tilvalg osv. Men prisen på en grunddækning er relativt jævn og i øvrigt ikke specielt høj i forhold til den beskyttelse og tryghed, den giver på rejsen.

Du vil formentlig kunne få en standard enkeltrejseforsikring for en rejse på syv dage inden for EU til omkring 150-200 kroner. Omvendt vil du formentlig kunne finde en standard årsrejseforsikring inden for EU til omkring 200-400 kroner årligt. 

Begge priseksempler gælder én person, mens det selvfølgelig bliver dyrere, hvis hele husstanden skal dækkes.

Sådan finder du en billig rejseforsikring

Hvis du gerne vil finde en billig rejseforsikring, har vi selvfølgelig nogle tips til, hvordan du kan bære dig ad med det. Husk dog altid, at når det kommer til forsikringer er en billig pris ikke altid det vigtigste. Det vigtigste er, at du er ordentlig dækket af din rejseforsikring, så du kan tage på rejser uden bekymringen om, hvad der sker, hvis du bliver akut syg eller skadet.
 

Herunder er vores bedste tips til at finde en billig rejseforsikring:

  • Tjek dine øvrige forsikringer

  • Klarlæg dine behov

  • Sammenlign tilbud på rejseforsikringer

  • Udforsk mulighederne for samlerabat

  • Følg op på dine forsikringer

Tjek dine øvrige forsikringer

Første tip er at tjekke dine øvrige forsikringer, da der ingen grund er til at overforsikre sig selv. Tjek derfor op på, om du allerede er dækket ind af dine andre forsikringer. Det er nemlig ikke utænkeligt, at du er helt er delvist dækket ind af andre forsikringer, du i forvejen har. Hvis du eksempelvis har en familieforsikring (også kaldet indboforsikring), vil den som oftest dække både bagage og privatansvar i de første tre måneder af din rejse.

Klarlæg dine behov

For at finde en billig rejseforsikring er det vigtigt at være bevidst om sine behov. Hvis du gør dig tanker om, hvor meget du skal rejse, hvor længe du skal være væk ad gangen og hvorvidt du skal på specielle ferier (f.eks. skiferie), kan du nemmere finde en billig rejseforsikring.

For på den måde eliminerer du risikoen for at ‘overforsikre’ dig selv. Hvis du ikke klarlægger dine behov, er du formentlig mere tilbøjelig til at vælge en rejseforsikring med en større dækning for at være på den sikre side. Men hvis der ingen grund er til den større dækning, kan du ligeså godt vælge en lidt billigere rejseforsikring, som matcher dine behov bedre.

Sammenlign tilbud på rejseforsikringer

En af de bedste metoder til at finde en billig rejseforsikring er at sammenligne tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. Der er ingen grund til at tage det første og det bedste. At foretage lidt markedsresearch kan hurtigt spare dig for flere hundrede kroner årligt, og hvem vil ikke gerne det?

De fleste forsikringsselskaber er altid hungrende efter nye kunder, og det faktum kan du snildt bruge til din fordel. Enten ved at skaffe en skarp pris hos et nyt forsikringsselskab eller ved at bruge de nye tilbud til at presse dit eget forsikringsselskab.

Hvis du ikke selv orker at foretage den markedsresearch, hjælper vi dig hellere end gerne hos TjenesteTorvet.

Hvis du udfylder formularen her på siden, indhenter vi tilbud fra flere af forsikringsselskaberne på markedet, som herefter kontakter dig med deres tilbud på en billig rejseforsikring, der passer til dine behov. 

En ekstra fordel ved at bruge os til at indhente tilbud er, at selskaberne ved, at de konkurrerer om at få dig som kunde, så du kan forvente at få de bedste tilbud fra flere stærke aktører.

Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Udforsk mulighederne for samlerabat

Udover at sammenligne de forskellige rejseforsikringer kan du muligvis også spare lidt penge ved at undersøge mulighederne for at samle flere forsikringer hos samme selskab. Der er nemlig en del forsikringsselskaber, som belønner dig med rabat på dine forsikringer, jo flere forsikringer du samler hos dem. Dette gør sig også gældende med rejseforsikringer, hvor du altså muligvis kan spare lidt ekstra via sådan en ‘samlerabat’.

Følg op på dine forsikringer

Ligesom det er smart at lave markedsresearch, inden man tegner en rejseforsikring, er det også en rigtig god idé at følge op sin rejseforsikring årligt. Priserne og vilkårene i markedet ændrer sig jævnligt, og derfor kan de vilkår, du gik med til for år tilbage, være ufordelagtige i det nuværende marked.

Derfor kan det give god mening at undersøge, hvad markedsstandarden er, enten med henblik på at skifte selskab, eller med henblik på at bruge andre tilbud til at presse dit nuværende forsikringsselskab en smule.

Sammenlign tilbud på rejseforsikringer gennem TjenesteTorvet og få en lavere pris

Hvis du spekulerer på, om du kan spare penge på at skifte forsikringsselskab og få en billigere rejseforiskring, kan du via TjenesteTorvets enkle formularer modtage tilbud fra flere selskaber – helt gratis og uforpligtende. 

På den måde får du hurtigt og nemt overblik over den dyreste og billigste rejseforsikring, samt et godt billede af de dækninger, som de enkelte forsikringsselskaber tilbyder. Uanset om du har en rejseforsikring i forvejen eller ej, kan der være penge at spare ved at sammenligne tilbud fra flere forskellige aktører i markedet.

Når du indhenter tilbud gennem os, ved forsikringsselskaberne også, at de er i indbyrdes konkurrence om at ‘vinde’ dig som kunde, hvorfor deres tilbud som regel er ekstra gode.

Vores sammenligningstjeneste er naturligvis gratis og uforpligtende.